Tre volontører rejser ud igen

Onsdag den 30. september genudsendes tre unge volontører til det sydlige Tanzania

Frem til nytåret skal de arbejde i Kipili ved Tanganyikasøen, hvor BDM har udstationeret missionærparret Janice og Mads Jakobsen. Forårets volontørhold på seks unge måtte i marts afbryde deres ophold i Tanzania pga. Covid-19-pandemien, men nu rejser tre af dem ud igen for at færdiggøre deres ophold. De tre volontører er Emilie Jensen, Ida Maria Simonsen og Marcus Østrem Mørch.

Emilie Jensen fra Hvidovre og Ida Maria Simonsen fra Skovlunde er begge 20 år og skal arbejde i førskolen i Kipili. Marcus Østrem Mørch (20 år) fra Herning skal arbejde som praktisk volontør på missionsstationen, som BDM er i færd med at renovere.

BDMs volontørprogram

Som volontør hos BDM bliver man en del af det lokale samfund, idet vi arbejder tæt sammen med de lokale tanzanere. Volontørerne tilknyttes også byens kirke. Det betyder, at de lærer kulturen at kende indefra, hvilket giver en unik mulighed for at få Tanzania under huden.

- Når du rejser med BDM kommer du langt ud! Du kommer til at spise ris og bønner med fingrene, svinge hofterne til trommerytmer i kirken, beundre stjerneklare aftener, vågne til lyden af haner, der galer og børn som leger – alt sammen noget, der vil udfordre dig og sætte sig spor i dit liv, siger ungdomsmedarbejder Tine Elmelund Christensen, som glæder sig over, at tre af forårets hjemkaldte volontører har fået mulighed for at rejse ud igen.