Oplev Oberammergau med BDM - sidste tilmeldingsfrist den 20. februar!

Passionsspillet i Oberammergau spilles kun hvert tiende år – og næste gang er i år. BDM arrangerer i samarbejde med Felix Rejser en unik tur, hvor også Brødremenighedens rødder i Prag (Jan Hus) og Herrnhut kan opleves helt tæt på. Turen foregår i dagene 21. - 28. juli 2020, og der er få ledige pladser tilbage

Bestil nu - en uforglemmelig oplevelse venter

- Passionsspillet i Oberammergau spilles hvert tiende år. Efter spillet i 2020, må vi vente 10 år, inden der igen er mulighed for at komme på tur til Oberammergau. Nu skal man ikke se passionsspillet, men det er mit klare indtryk - efter rejselederopgaver i forbindelse med tidligere passionsspil - at det for langt de fleste, hvis ikke alle, er en stor og uforglemmelig oplevelse, siger rejseleder Erik Baun.

BDMs særlige tilbud

- Efter et par dage i Oberammergau fortsætter BDMs rejse til Prag, hvor vi sætter fokus på Jan Hus og hans betydning både for Brødremenigheden og reformationen. Turen slutter med to dage i Brødremenighedsbyen Herrnhut, oplyser Erik Baun.

- Vi deltager i gudstjenesten i Brødremenigheden, drikker kirkekaffe og besøger kirken i Bertelsdorf, hvor den fornyede Brødremenighed blev stiftet d. 13. aug. 1727. Vi besøger grev Zinzendorfs slot, inden vi skal have grillaften sammen med Brødremenighedens medlemmer.

BDM-missionær er også med

Pendlermissionær Knud Elmo Knudsen er også med som rejseleder, og vil undervejs fortælle nyt fra sine seneste besøg i DR Congo, hvor anden fase af et stort sundhedsprojekt netop er skudt i gang.

- Der venter flere gode oplevelser i Herrnhut. Vi skal på byvandring, på Gudsageren, i kirken, se salen, hvor løsensordene hvert år bliver udtrukket, og vi ender ved stjernefabrikken, hvor vi er lovet afgang til produktionsafdelingen, siger Erik Baun, som glæder sig til at guide i området.

Der er få ledige pladser på denne rejse til Oberammergau, Prag og Herrnhut, så bestil / reserver plads senest den 20. februar.

Ring 75 92 20 22 (Felix Rejser) eller find rejsen på: www.felixrejser.dk/Oberammergau514