Oplev uforglemmelige Oberammergau

Passionsspillet i Oberammergau spilles kun hvert tiende år – og næste gang er i år 2020. BDM arrangerer i samarbejde med Felix Rejser en unik tur, hvor også Brødremenighedens rødder i Prag (Jan Hus) og Herrnhut kan opleves helt tæt på. Turen foregår i dagene 21. 28. juli 2020, og der er endnu ledige pladser

Næste gang er vi 10 år ældre, griner rejseleder Erik Baun som er i fuld gang med at forberede turen til det store passionsspil og den videre rejse mod Brødremenighedens rødder i Prag og Herrnhut:

En uforglemmelig oplevelse venter

- Passionsspillet i Oberammergau spilles hvert tiende år. Efter spillet i 2020, må vi altså vente 10 år, inden der igen er mulighed for at komme på tur til Oberammergau. Nu skal man jo ikke se passionsspillet, men det er mit klare indtryk, efter rejselederopgaver i forbindelse med passionsspillet siden 1970, at det for langt de fleste, hvis ikke alle, er en stor og uforglemmelig oplevelse.

BDMs særlige tilbud

BDMs rejse adskiller sig fra mange andre til passionsspillet ved at turen fortsætter:

- Efter et par dage i Oberammergau går turen til Prag, hvor vi sætter fokus på Jan Hus og hans betydning både for Brødremenigheden og reformationen. Turen slutter med to dage i Brødremenighedsbyen Herrnhut, oplyser Erik Baun.

- Vi deltager i gudstjenesten i Brødremenigheden, drikker kirkekaffe og besøger kirken i Bertelsdorf, hvor den fornyede Brødremenighed blev stiftet d. 13. aug. 1727. Vi besøger grev Zinzendorfs slot, inden vi skal have grillaften sammen med Brødremenighedens medlemmer.

BDM-missionær er også med

Pendlermissionær Knud Elmo Knudsen er også med som rejseleder, og vil under opholdet blandt andet fortælle nyt fra sine seneste besøg i DR Congo, hvor anden fase af et stort sundhedsprojekt netop er skudt i gang.

- Der venter flere gode oplevelser i Herrnhut. Vi skal på byvandring, på Gudsageren, i kirken, se salen, hvor løsensordene hvert år bliver udtrukket, og vi ender ved stjernefabrikken, hvor vi er lovet afgang til produktionsafdelingen, siger Erik Baun, som glæder sig til at guide i området, som han efterhånden kender som sin egen baglomme.

 

Der er endnu ledige pladser på denne rejse til Oberammergau, Prag og Herrnhut.

Ring 75 92 20 22 (Felix Rejser) eller find rejsen på: www.felixrejser.dk/Oberammergau514