Udsendelsesfest for Janice & Mads

Det var strålende solskin, kirkesalen i Løsning var propfyldt og der var feststemning ved højmessen søndag d. 23. september 2018, da Janice og Mads R. Jakobsen blev indviet og udsendt til missionærtjeneste i Tanzania!

Ved gudstjenesten prædikede BDMs formand Jørgen Bøytler over søndagens tekst, der bl.a. indeholder det meget direkte kald fra Jesus: Følg mig! Det blev en stærk optakt til den efterfølgende udsendelseshandling for missionærparret. Gudstjenesten fortsatte med nadver og det var så taget var ved at løfte sig, da den store forsamling stemte i på salmen: Din rigssag, Jesus, være skal.

Efter en festlig gudstjeneste forsatte eftermiddagen med frokost og kaffe og en forsamling på mellem 150-175 personer, der fulgte med tilbage til kirkesalen til festligt samvær. Der var hilsner fra Janice' forældre, som var kommet fra Hong Kong for at deltage, hilsner fra BDM, Løsning kirke og mange andre.
Og gennemgående for alle hilsner var opfordringen til at følge det unge missionærpar med forbøn og økonomisk støtte, når de inden længe bosætter sig i Tanzania.

Foreløbig går turen omkring et par måneders sprogskole, hvor der skal trænes swahili. Derefter følger den endelige placering i Kipili ved Tanganyikasøen, hvor de skal arbejde med mission, sundhed og alt det andet, der udgår her fra.

Tak for forbøn, fællesskab og støtte til arbejdet i Kipili. Du kan læse mere her og støtte her