arv, testamente, BDM, Brødremenighedens Danske Mission, boafgift

TESTAMENTE: Der er liv efter livet

Har du tænkt på, hvem der skal arve dig?

Agustino og Amos drømmer ligesom mange andre børn om et langt og lykkeligt liv som lærer, sygeplejerske, landmand eller noget helt fjerde. De bor på børnehjemmet Peters House og er forældreløse. Du kan give liv til drømmene hos dem og andre børn som dem, på de steder hvor vi arbejder ved at skrive Brødremenighedens Danske Mission (BDM) ind i dit testamente.

Som almenvelgørende organisation er vi fritaget for boafgift. Derfor går dine penge ubeskåret til at sikre skolegang, sundhed, forkyndelse af den kristne tro og omsorg for afrikanske børn og unge.

Her og nu - og på lang sigt

Hvem skal få glæde af de værdier du har, men ikke kan tage med dig, når livet ender?

Vi er tilstede i Tanzania, DR Congo, Burundi, Rwanda, Albanien og Israel (Vestbredden). Her hjælper dit bidrag os med at skabe tro og håb, når vi sammen med Brødrekirken i disse lande forbedrer levevilkår og hjælper nødlidende mennesker. Her og nu - og på lang sigt.

Du kan give livet videre

Et testamente sikrer, at arven fordeles efter dit hjerte og dine ønsker. Du kan derfor vælge at indsætte såvel slægtninge som organisationer som arving. Vil du betænke BDM i dit testamente, tilbyder vi at hjælpe med udformningen og betale advokatomkostninger ved oprettelsen.

Kontakt os på tlf. 3529 4820 for en uforpligtende samtale. Eller e-mail: bdm@bdm-dk.dk og hør mere.