arv, testamente, BDM, Brødremenighedens Danske Mission, boafgift

TESTAMENTE: Der er liv efter livet

Har du tænkt på, hvem der skal arve dig?

Agustino og Amos drømmer ligesom mange andre børn om et langt og lykkeligt liv som lærer, sygeplejerske, landmand eller noget helt fjerde. De bor på børnehjemmet Peters House og er forældreløse.

Du kan give liv til drømmene hos børn som dem, på de steder hvor vi arbejder ved at skrive Brødremenighedens Danske Mission (BDM) ind i dit testamente.

Du kan give livet videre

Som almenvelgørende organisation er vi fritaget for boafgift. Alle testamentariske beløb går derfor til BDMs arbejde med at sikre skolegang, sundhed, forkyndelse af den kristne tro og omsorg for børn, unge og voksne.

Vi er tilstede i Tanzania, DR Congo, Burundi, Rwanda, Albanien og Israel (Vestbredden). Her hjælper din arv os med at skabe tro og håb, når vi sammen med Brødrekirken i disse lande forbedrer levevilkår og hjælper nødlidende mennesker. Her og nu - og på lang sigt.

Kan vi hjælpe?

Et testamente sikrer, at arven fordeles efter dit hjerte og dine ønsker. Du kan derfor vælge at indsætte såvel slægtninge som organisationer som arving. Vil du betænke BDM i dit testamente, tilbyder vi at hjælpe med udformningen og betale advokatomkostninger ved oprettelsen.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 3529 4820, hvis du overvejer at oprette et testamente til BDM. Eller skriv til os på e-mail: bdm@bdm-dk.dk, så kontakter vi dig.

Vi har et samarbejde med advokat (H) Aksel Holst Nielsen, som kan kontaktes for personlig, uvildig og gratis rådgivning om oprettelse af testamente, hvor BDM tilgodeses. Telefon 6913 7145. Mobil 4032 16 75 eller mail

BDM har også indgået et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et beløb til os. Du støtter os ved enten at oprette et testamente eller legat. Læs mere