Rapport fra Den Lutherske Brødrekirkes sommerlejr 2018 i Albanien

Kære brødre og søstre i Kristus!

Vi vil gerne fortælle lidt om årets bibelcamping, der fandt sted fra d. 19. til d. 22. juli 2018 i Pogradec. Emnet var "Vil du være med?" (Will you go?).
På bibelcampingen deltog af 106 personer, herunder personale og ledelse i Albanien. Syv brødre og søstre kom fra Sverige: Mike og Emma Boije med deres børn Mika og Mijamin også Conny Svensson, Veronique Lambelet og Kristin Watrous.

De to vigtigste bibelstudier blev holdt af Mike Boije (for voksne) og af Emma Boije (for børn). Deltagerne blev delt i fire mindre grupper: små børn, teenagere, ældre teenagere og voksne.

Vi havde to nye gæster i år, Veronique og Kristin, der blev til en sand velsignelse for vores bibelcamping! De gjorde et stort stykke arbejde overalt, hvor der var brug for hjælp.
På vores program var også morgen og aften bønner, Bibelen læsning og bibelstudier, workshops, håndværk og gratis spil, bønsfællesskab og trosforhandlinger.

Vi afsluttede vores bibelcamping med en gudstjeneste, hvor en hel familie blev døbt. Det var Haxhis datter, Fiqirete, og hendes mand, der sammen med deres tre døtre, Uerda, Gresa og den lille Keida, blev døbt. Det var en stor Velsignelser for os alle at deltage i denne families dåb under lejren. Haxhi er en af ​​vores mangeårige gruppeledere i Bathore.

En stor og hjertelig tak til Mike og Emma og deres børn Mika og Mijamin, til Conny, Véronique og Kristin, som var med på lejren hos os, vi er en stor familie i Jesus Kristus!
Også tak til vores søskende fra Zeister Missionsgesellschaft (ZZg) i Holland, som gjorde det muligt for os at bo på lejrpladsen i helt nye telte.
På vegne af alle medarbejdere ønsker vi dig en dejlig sommer. Gud velsigne dig med sin hellige ånd

Kristi fred er med jer! I varm kærlighed

Elona Mandro