Det "moderne" missionsarbejde har undergået en række markante forandringer. Tidligere var Ydre Mission nærmest et begreb.

Tak fordi du valgte BDM!

Det "moderne" missionsarbejde har undergået en række markante forandringer. Tidligere var Ydre Mission nærmest et begreb. Der er i mere end 100 år samlet bredt ind til Ydre Mission, uden at det er nærmere defineret overfor giveren, hvad Ydre Mission er.
I dag oplever vi et stort behov for at synliggøre arbejdet i samarbejdslande og –kirker, netop for at gøre det tydeligt, at mission er bredspektret i betydningen, at man tager sig af det hele menneske og som missionsbevægelse er med til at løse et væld af vidt forskellige opgaver. Det giver os som missionsselskab mulighed for at tydeliggøre en række opgaver ved at fremlægge dem som projekter, der kan støttes individuelt eller under ét med gaver til BDMs arbejde. Og det giver vores venner mulighed for at vælge enten at støtte BDMs arbejde generelt eller at dedikere netop deres gave til et konkrete projekt.

Projekterne er sat op som .pdf-filer og kan printes direkte ud, kopieres og bruges. Man er også meget velkommen til at kontakte Sekretariatet, Nørregade 14, 6070 Christiansfeld, tlf: 3529 4820; mail: bdm@dmr.org
Vælg en projektgruppe i menuen i venstre side og læs om mulighederne - og finder du ikke det, du søger, så kontakt omgående Sekretariatet...

Tak fordi du valgte BDM!