Nye missionær udsendt

En fyldt Kristuskirken på Nørrebro sendte søndag den 22. november familien Toldam Korsgård til Sikonge i Tanzania 

Det var en festlig dag den 22. november, hvor BDM og Regen/Kristuskirken på Nørrebro afholdt udsendelsesgudstjeneste for Mia og Michael Toldam Korsgård og deres tre drenge Halfdan, Vilfred og Eskild.  

Regen/Kristuskirkens præst Henrik Nissen og BDMs generalsekretær Jens Peter Rejkjær indledte gudstjenesten med sang og en god introduktions video om BDMs arbejde.

BDMs formand og Brødremenighedens præst Jørgen Bøytler prædikede ud fra Markusevangeliet, om disciplene, der modtager Jesus kald: ”Følg mig”. 

Derefter var der en højtidelig udsendelses- og forbønshandling for hele familien, hvor de blev bedt for og velsignet til deres tjeneste i Tanzania. Med efterfølgende personlige hilsner fra menigheden blev familien sendt godt afsted til deres nye kapitel som missionærer for BDM.  

Opgaver venter

Familien Toldam Korsgård rejser til Tanzania i Sikonge i begyndelse af januar. Her skal de bistå Brødrekirken og BDM med en række opgaver, bl.a. rådgivning, udviklingsprojekter, sundhedsarbejde, hospitalsadministration og renovering af bygninger. Det er planen at to volontører og en lærer/lærerstuderende støder til familien i februar. De skal passe og undervise parrets tre drenge, mens de er i Tanzania.

Følg med

Vil du følge familien Toldam Korsgård kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev på telefon 3529 4820 eller e-mail: bdm@bdm-dk.dk