Ny ungdomsmedsmedarbejder til hjemmearbejdet

Brødremenighedens Danske Mission, BDM, har ansat Christina Vejen Knudsen i en deltidsstilling som ungdomsmedarbejder pr. 15.09.2018.
Christinas arbejdsområde bliver primært volontørkontakt og –arbejde i Danmark. BDMs volontørarbejdet, BDMs Unge, vokser. Derfor glæder vi os meget over nu at få mulighed for at ansætte Christina til at koordinere og tage initiativer i forhold til bestående grupper af tidligere volontører. Og der er også brug for Christinas indsats i forhold til kommende volontører, nye grupper og spredning af BDMs Unge ud over landet.

Ansættelsen er en styrkelse af volontørarbejdet, der indtil nu har haft én ungdomsmedarbejder på deltid. Tidligere på året kunne BDM ansætte Tine Elmelund Christensen i en deltids stilling som ungdomsmedarbejder med særligt henblik på at arbejde blandt volontørerne under deres ophold i Tanzania.

Christina Vejen Knudsen skriver om sig selv:
“Jeg er 22 år, bor i Århus og læser interkulturel pædagogik og dansk som andet sprog på Syddansk Universitet på tredje semester - et studie jeg er utrolig glad for. Oprindeligt er jeg fra Vejle, hvor jeg er vokset op sammen med mine to søskende, mor og far.

Til dagligt bruger jeg min tid i Århus på mine dejlige venner og kæreste og er desuden en del af projektgruppen “Edmonds børnehus” der støtter BDMs projekt i Uvira i Congo. Og så elsker jeg at rejse og se verden!

Jeg har tidligere været udsendt af BDM som volontør i Sumbawanga på Peter’s House fra august 2016 til april 2017. Et fantastisk sted med fantastiske mennesker. 

Jeg glæder mig utrolig meget over min ansættelse og kan ikke vente med at komme i gang med arbejdet.“

Mød BDMs volontørarbejde her 

HJEM