Ny medarbejder

Mads Refshauge Jakobsen kommer fra Løsning og har været udsendt som volontør for BDM i 2014/2015, hvor han hjalp til flere steder med at lave legepladser, drive forskole, renovere huse oma.
Volontørlivet satte så dybe spor i Mads, at han bare måtte tilbage til Tanzania og Congo - og det er en af grundende til, at BDMs bestyrelsen nu har ansat ham til en tjeneste, der begynder med to års uddannelse på All Nations Christian College ved London. Først herefter - forventelig i sommeren 2018 - kan Mads rejse ud til en missionærtjeneste.

Ansættelsen af Mads Refshauge Jakobsen sker med henblik på evangeliserende arbejde i Tanzania, Congo og områderne omkring Tanganyikasøen. Det er endnu ikke besluttet, hvad der særligt skal være Mads' fokusområde.

I BDM er vi dybt taknemmelige for at få mulighed for at ansætte Mads Refshauge Jakobsen og samtidig få mulighed for at være med til at give ham en grundlæggende uddannelse, som vi tror er vigtig og nødvendig for en ung, kommende medarbejder i den 3. verden. Vi glæder os også meget over at kunne styrke og udbygge vores arbejde i Tanzania og Congo gennem denne ansættelse, som også giver en kærkommen mulighed for at betragte nuværende arbejdsfelter i et helt nyt lys.

Vær med til at bede for Mads' uddannelse og kommende tjeneste - det er også muligt at støtte ham økonomisk ved at give en gave til BDM her

Læs om udsendelsesfesten for Mads her