Sponsorløb: MURtion med mening

Unge holder sponsorløb til fordel for Peters House

Alle kan være med. Gående, løbende eller på cykel. BDMs unge inviterer til sponsorløbet MURtion med mening søndag den 13. september. Ruten er 1,2 km lang med start og mål ved Ellekærskolen i Aarhus. Arrangørerne håber på mange deltagere og sponsorer, for pengene går til et godt formål.

Med sponsorløbet tager unge medansvar for byggeriet af en mur om børnehjemmet Peters House grund i Sumbawanga i Tanzania. Et børnehjem, som drives af Brødrekirken og BDM, med god hjælp fra danske volontører, der rejser ud to gange om året.

De seneste år er sikkerheden på børnehjemmet gradvist blevet forværret i og med der foregår øget færdsel på området. Muren skal derfor skabe tryghed og bidrage til en positiv og visionær udvikling af børnehjemmet.

Der er hverken krav til kondital eller antal runder på ruten. - Alle er velkomne, siger ungdomsmedarbejder Christina Vejen Knudsen om begivenheden, som man kan tilmelde sig via BDMs Unges facebookside. Der er sat 45 minutter af til løbet, og derefter serverer BDMs Unge en forfriskning med garanti for sensommerhygge.