All Nations Christian College gav mig mere end jeg havde drømt om. Jeg blev formet åndeligt og menneskeligt!

"Min tid på ANCC gav mig ikke kun, hvad jeg forventede. Det gav mig noget mere og langt mere værdifuldt, end jeg havde drømt om!

Til tider var bunkerne af lektier høje som bjerge, og timerne i klasselokalet fløj af sted! Det er hårdt arbejde, og for den, der er ambitiøs, er der forbavsende meget at lære!

Skolen har været med til at forme mig åndeligt og menneskeligt - to elementer, som er af højeste vigtighed indenfor skolens mure!

Jeg kan aldrig glemme de helt særlige stunder, hvor jeg følte, jeg nærmest stod ansigt til ansigt med Gud og forstod lidt mere af ham, og hvem han er. I mine personlige nederlag og sejre var mine venner med på sidelinjen - og det er de stadig, skønt vi nu er spredt i mange lande. På ANCC var det en bid af hinandens livshistorier, vi skrev. Jeg kunne ikke være mere taknemmelig! "

- Linda Sandholdt Sulby, ungdomskonsulent Indre Mission Unge

Om arrangørerne

All Nations Christian College, London

All Nations Christian College (ANCC) har siden 1971 uddannet kommende missionærer, både gennem Bachelor og Master programmer og ligeledes gennem korte kurser. Adskillige danskere har opholdt sig på ANCC og har udtalt sig meget begejstret om undervisningen. Se mere på www.allnations.ac.uk

 

Brødremenighedens Danske Mission

Brødremenighedens Danske Mission (BDM) - et folkekirkeligt missionsselskab - har drevet mission siden 1843 - i 175 år!

Adskillige missionærer og volontører har været udsendt i forskellige områder, ikke mindst Tanzania. BDM bygger sin mission på tre ben: Forkyndelse, undervisning og diakoni.

www.bdm-dk.dk

 

Find vej til missionskonferencen 2019