Knud Elmo Knudsen

Knud Elmo Knudsen er pendlermissionær med fast bopæl i Christiansfeld.

Herfra rejser Knud Elmo Knudsen 2-3 gange årligt på længere ophold til Burundi og D.R. Congo (Øst Congo), hvor han bistår Brødrekirkerne lokalt og fører tilsyn med BDMs projekter.

Knud er uddannet lærer, og har tidligere været missionær i bl.a. Tanzania fra 1999-2017.

Endvidere er Knud Elmo Knudsen rådgivende i arbejdet ude og hjemme, ligesom han står til rådighed for mødevirksomhed, undervisning og andet i Danmark.

Se TV2-nyhedsindslag og artikel fra december 2018 om Knud her

Læs også artikler med Knuds personlige historie her

Adresse: Nørregade 7, 6070 Christiansfeld

Janice og Mads Refshauge Jakobsen

Ægteparret Janice og Mads Refshauge Jakobsen er missionærer i Kipili i Tanzania. Hun er fra Hong Kong, og han er fra Løsning. De blev udsendt i september 2018.

Ud fra missionsstationen i byen varetager de en række opgaver, bl.a. Kipili bådmission til de omkringliggende landsbyer og kirker langs Tanganyikasøen. 

Du kan følge deres arbejde via nyhedsmail

Se også små videoklip fra deres liv og arbejde i Tanzania på YouTube her

Rasmus Kjær Jensen

Rasmus Kjær Jensen, uddannet landbrugsmaskinmekaniker og diakon, er ansat som missionær.

Rasmus blev udsendt i december 2020 til Kigoma i Tanzania, hvor opgaverne blandt andet vil være understøttelse af den mobile bibelskole, evangeliserende arbejde, deltage i børne- og ungdomsarbejdet og støtte af ledelsen. Senere kan der blive tale om opgaver i Burundi og DR Congo.

Læs mere om Rasmus i BDMnyt nr. 4/2019

Få tilsendt nyhedsbrev fra Rasmus Kjær Jensen

Mia og Michael Toldam Korsgård

Mia og Michael Toldam Korsgård rejste ud i januar 2021 til byen Sikonge i Vest-Tanzania. Mia er uddannet sociolog med fokus på fattigdom, migranter og udviklingslande. Michael er artitekt og industriel designer.

Fra Sikonge skal de bistå Brødrekirkens provins i Vest-Tanzania og BDM med en række opgaver blandt andet rådgivning, analyse, udviklingsprojekter, sundhedsarbejde, uddannelse, hospitalsadministration og renovering af bygninger.

Med sig i Sikonge har ægteparret deres tre drenge Halfdan, Vilfred og Eskild, som passes og undervises af en udsendt lærervolontør og to unge volontører, mens forældrene arbejder for BDM.

Læs mere om familien Toldam Korsgård i denne præsentation