Knud Elmo Knudsen

Knud Elmo Knudsen er pendlermissionær for BDM med fast bopæl i Christiansfeld. Der er tale om en permanent ordning, hvor Knud Elmo Knudsen skal bistå arbejdet i Burundi og D.R. Congo (Øst Congo) gennem regelmæssige besøg og ophold hos Brødrekirkerne lokalt. Knud har tidligere været missionær i bl.a. Tanzania en årrække frem til sommeren 2017.

Endvidere er Knud Elmo Knudsen rådgivende i arbejdet ude og hjemme, ligesom han står til rådighed for mødevirksomhed, undervisning og andet i Danmark.

Se TV2-nyhedsindslag og artikel fra december 2018 om Knud her

Læs også artikler med Knuds personlige historie her

Adresse: Nørregade 7, 6070 Christiansfeld

Steen Mølgaard Andersen

Steen Mølgaard Andersen er ansat som læge ved spedalskhedshospitalet i Sikonge. Steen arbejder blandt de spedalske i spedalskhedslandsbyen ...., og samtidig laver han opsøgende arbejde for at fortælle om symptomer, som man skal være opmærksomme på. 

Steen har været ansat siden 2002 og hans viden på området er enorm. 

Steens adresse er: Steen Møllgaard Andersen, P.0. Box 37, Sikonge, Tanzania

Marjo ten Kate og Bert Muizebelt

Marjo ten Kate og Bert Muizebelt arbejder som missionærer i et sundhedsprojekt - Preventive Health Project ved Tanganyikasøen. De besøger landsbyerne ved søen, etablerer sundheds- og vandkomiteer og hjælper befolkningen til at forholde sig til de rettigheder, de har. 

Janice & Mads R. Jakobsen

Efter endt uddannelse på All Nations Christian College (2018) er ægteparret Janice og Mads nu BDMs udsendte ud fra missionsstationen i Kipili, hvortil de ankom i december 2018.

Vær med til at bede for Janice og Mads og deres tjeneste i Kipili. Du kan også støtte med en gave til BDM her.