Løsning og Korning kirker finder nøglen til meningsfyldt mission

En rød Suzuki 250 damemotorcykel, 1000 Ruko-nøgler og hængelåse, 30 pandekagemenuer og et rødt sommerhus med solterrasse 2 km fra Grenen

Det lyder som i en Olsenbanden-film, men er kreativiteten som slår sine folder de kommende måneder i det østjyske. I Løsning og omegn er Ydre Missions-udvalget nemlig gået forrest i en storstilet indsamlingskampagne for at støtte BDMs missionærer.

1000 nøgler sat til salg

Til formålet har Bygma i Vejle sponsoreret 1000 nøgler, som sælges for 100 kroner stykket. Ved hvert køb af en nøgle støttes det unge missionærpar Janice og Mads Refshauge Jakobsen, som er udsendt af Brødremenighedens Danske Mission. Til deres arbejde med bådmission langs Tanganyikasøen i Tanzania går ubeskåret de 100 kroner per solgt nøgle. Oveni får man chancen for at vinde én af flere flotte præmier. Hovedgevinsten er en flot rød Suzuki 250 motorcykel, flankeret af en La Crêpe pandekagefest-menu for 30 personer og en uges ferie i et skønt sommerhus i Skagen.

Nøglen er 'nøglen' til gevinst

- Nøglerne udgør 'nøglen' til at finde ud af, om man er en af de heldige, siger initiativtager Ivan Jakobsen fra Ydre Missions-udvalget. - Fra søndag den 22. marts og ugen efter kan alle nøgleindehavere komme forbi Løsning-Korning Kirkecenter og prøve efter, om netop deres nøgle låser hængelåsen op på én af de sponsorerede gevinster. 

Indsamling skydes i gang på menighedslejr

Indsamlingen skydes for alvor i gang på Løsning-Kornings menighedslejr i weekenden 17.- 19. januar, og en række ildsjæle står herefter klar til at sælge 'nøglefoldere' med information om projektet, det gode formål man støtter og naturligvis en Ruko-nøgle. Sælges alle nøgler bliver det til 100.000 kroner til fordel for Janice og Mads´ vigtige og meningsfyldte arbejde med at præsentere den kristne tro og gøre fattige menneskers tilværelse bedre i det sydvestlige Tanzania, siger Ivan Jakobsen.

Martin Højgaard Jensen 

mhj@bdm-dk.dk