Kipili Bådmission: Gode nyheder til alle

En vision om at nå søen rundt med evangeliet i ord og handling

Ud fra byen Kipili ved Tanganyikasøens sydøstlige bred foregår et vidtforgrenet arbejde i området. Ofte sker transporten med båd på den kæmpestore Tanganyikasø eller med Land Cruiser ad svært fremkommelige veje.

BDM understøtter gennem udsendte missionærer og volontører Brødrekirkens langsigtede arbejde langs søen, bl.a. førskole, træning af præster og evangelister, undervisning, evangelisation, sundheds- og diakonalt arbejde og meget andet.

I januar 2019 påbegyndte ægteparret Janice og Mads Refshauge Jakobsen arbejdet med at øge befolkningens mulighed for et sundt, oplyst og kristent liv i Tanzania. De er bosat på missionsstationen i Kipili, og arbejder her fra i hele Rukwa provinsen i partnerskab med Brødrekirken.

Hver uge samler de evangelister fra området til bibelstudie. De arbejder med at etablere en mobil bibelskole og besøger desuden årligt mere end 25 menigheder sammen med et bredt sammensat team af evangelister, præster og kor. At øge uddannelsesniveauet gennem relevant undervisning og bibelske studier i en tanzaniansk kontekst er afgørende for menighedernes liv, vækst og sundhed.