Gratis hjælp til legat eller testamente

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et valgfrit beløb til vores sag. Når du tænker os ind i dit testamente, er du med til at gøre en kæmpe forskel for vores arbejde.

Testamente eller legat - hvad er forskellen?

Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk, hvor du løbende vil blive vejledt med hjælpende forklaringer. På baggrund af dine svar, udarbejder Legal Desk automatisk et legat med det beløb, du ønsker at give til os, når du en dag går bort.

Hvis du allerede har lavet et testamente, bliver legatet oprettet som tillæg (kodicil), og hvis ikke, fungerer legatet blot som selvstændigt testamente.

Du kan finde formularen for Brødremenighedens Danske Mission her

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller to vitterlighedsvidner, som du selv vælger. Dette bestemmer du helt selv i formularen.

Hvis du ønsker at støtte BDM og samtidig efterlade mere til dine arvinger, kan du se denne video omkring 30 %-løsningen

 

Personlig rådgivning

Ønsker du mere personlig rådgivning anbefaler vi, at du kontakter advokat (H) Aksel Holst Nielsen, som vi har et samarbejde med om uvildig og gratis rådgivning ved oprettelse af testamente, hvor BDM tilgodeses. Telefon 6913 7145. Mobil 4032 16 75 eller mail