Generalsekretær opfordrer: Støt BDM op til missionsfesten i maj

STØT | 29.04.2019

I 2019 vil vi gerne øge indsatsen flere steder. Derfor beder vi - med stor frimodighed - om en rigtig god Missionsfestgave op til missionsfesten den 26. maj

BDMs general- & missionssekretær Jens Peter Rejkjær ser frem mod årets missionsfest sidst i maj med en opfordring til BDMs bagland: - Vi er meget taknemmelige over den forbøn og støtte, vi oplever fra vores bagland. Vi glæder os til at se mange af jer, som beder og støtter os til missionsfesten den 26. maj. Alle er velkomne, både til gudstjeneste kl. 10.00 i kirken og til gratis middag og programmet herefter. Vi ser frem til en festlig dag, hvor vi gerne vil inspirere dig til følgeskab og fællesskab i mission. Derfor har vi også inviteret Jonas Adelin Jørgensen fra Dansk Missionsråd til at prædike.

Positiv udvikling og øget indsats

Som det vil fremgå til missionsfesten er BDM inde i en positiv udvikling, og vi vil gerne øge indsatsen flere steder. Derfor opfordrer vi også til at give en rigtig god missionsfestgave i ugerne op til missionsfesten eller på selve dagen. 

- Behovene er store i bl.a. DR Congo og Albanien, hvor arbejdet vokser, og vi er til stede og kan gøre en positiv og mærkbar forskel. Vi håber mange vil komme og være med til missionsfesten, hvor vi deler flere gode nyheder fra BDMs engagement ude i verden, både fra året der gik, og året der ligger foran os, siger  Jens Peter Rejkjær.

Giv en missionsgave!

Vil du støtte BDM med en "missionsfestgave" kan du gøre det på bankkonto 0994-4672131928, MobilePay 36945 eller online her. Husk at mærke din gave med teksten "missionsfest."