Peters House, Peter´s House, gadebørn

Gadebørn får et værdigt liv

EFTERÅRSFOKUS: Peter´s House i Sumbawanga giver en ny hverdag til 35 udsatte børn og unge, som ellers ville leve på gader og stræder

To gange om året rejser danske volontører til børnehjemmet Peter’s House i byen Sumbawanga i Tanzania. Lige nu hjælper fire unge danskere til blandt de 35 børn og unge, som har deres hjem der. Glade børn, som Augustino og Amos her på billedet, der ville leve et udsat barndomsliv på gaden i byen, hvis ikke Peter’s House tog sig af dem.

Sammen med den lokale Brødrekirke hjælper vi disse børn til at få en god skolegang, sund mad, opdragelse, høre om den kristne tro og ikke mindst, at de ældste får mulighed for at vælge uddannelse. Målet er at udruste dem til at kunne klare sig selv, når de bliver voksne.

- Peter’s House har fået ny leder i den 36-årige Kalisto Vitus Mapunda. Han har taget fat på ledelsesopgaven med nye visioner for stedet - og en smittende entusiasme for børn og unge, fortæller BDMs missionærpar Janice & Mads Jakobsen, som følger udviklingen på Peter’s House på tæt hold. - Den udvikling vil vi gerne bidrage til må lykkes, så børnene og Peter’s House går en god fremtid i møde!

Vil du være med til at give en flok udsatte børn en hverdag med glæde, håb og tro på fremtiden? Et liv som alle børn fortjener. Så kan du støtte Peter´s House indsamlingen, som løber hele november måned.