Man kan støtte Peters house på fanebladet STØT

Familieliv og givertjeneste

Vi er en familie på 5: mor Tinna, far Esbjørn og 3 raske drenge, Joachim, Sebastian og Valdemar på hhv. 11, 13 og 16 år. En temmelig gennemsnitlig familie med skole, arbejde, fritidsaktiviteter, junior- og teenklub, venner og meget, meget mere.
 
At være en familie indebærer at man tager nogle valg og sætte præg på børnene i den retning man finder rigtig i mange forskellige henseender. For os er det blandt andet vigtigt at lære vores børn at dele ud af det vi har, til nogen der har brug for det. Der er flere muligheder for at hjælpe og det har vi forsøgt at vise vores børn. For eksempel har hele familien deltaget i ACT-Herning, som er en organisation der et par lørdage om året tager ud for at hjælpe folk i byen der gerne vil have hjælp til noget de ikke selv magter at få gjort. En rigtig god oplevelse for alle, når bare man får en opgave der egner sig til at børn kan hjælpe.
 
Så er der det med pengene. Vi voksne har tegnet gavebreve, og på den måde haft styr på givertjenesten. Børnene har fået lommepenge af os hver måned og af disse penge har vi bedt dem lægge en vis del til side i et syltetøjsglas. Disse penge er blevet lagt i raslebøsserne når der var landsindsamling fra den ene eller anden organisation, taget med til høstegudstjeneste i kirken, eller hvad børnene nu lige syntes der var et godt formål at give til. 
 
Vi har tidligere snakket om at et fælles og fast projekt at give til ville være meningsfuld for os, men aldrig fået gjort noget ved det. Lige indtil Thomas Kildeholm tog til Tanzania som missionær og senere, på Facebook, opfordrede til at tegne et sponsorat til børnehjemmet Peters House hvor han bl.a. arbejder. 
 
Både børnene og vi kender Thomas fra hans arbejde i SFOen på børnenes skole, i deres juniorklub og i IMs missionshus i Herning.  Børnene har altid været meget glade for Thomas. Vi synes alle 5 det giver rigtig god mening at være med til at sponsorere børnene på Peters House. Det er noget vi alle sammen kan relatere til fordi det handler om børn, skolegang og hverdag og på den måde minder det om vores eget liv.
 
Skrevet af Tina og Esbjørn Nørgaard