BDMs butikker åbner igen

BDMs butikker i Christiansfeld genåbner med forårets komme for vores kunder. Dog kan der forekomme ændrede åbningstider i visse perioder

”Vi glæder os til at se vores kunder igen”, lyder det fra BDMs frivillige i handel og genbrug i Christiansfeld.

Som følge af coronakrisen har BDMs butikker holdt lukket siden før jul, da myndighederne lukkede ned for detailhandlen. Nu åbner vi igen, samtidig med at der tages forholdsregler, så alle, der har lyst, trygt og sikkert kan genoptage den frivillige indsats.

Shop Karibu åbnede tirsdag den 2. marts, men holder dog fortsat lukket om lørdagen. Også Møbelhuset og BDM Butikken er åbnet fra uge 9 med de normale åbningstider. I uge 10 kom så BDM Genbrug med og har nu åbent onsdag til lørdag. Se alle åbningstider her

Nye genbrugsvarer og stjerner tilbage på hylderne

Efter at vi måtte melde udsolgt af de hvide 13 cm stjerner i december, har vi nu igen de populære stjerner på lager. Derudover er der også kommet ”nye” genbrugsvarer på hylderne under corona-pausen.

Du støtter BDM, når du handler i vores butikker og online på www.adventsstjerner.dk, hvor overskuddet går til nogle af de mange fattige og udsatte befolkninger, som lige nu har det ekstra svært under coronakrisen.