BDMs Unge

BDM-U (Brødremenighedens Danske Misssions Unge) er en forening for volontører, der har været udsendt af Brødremenighedens Danske Mission, eller for dig, der er interesseret i at høre mere om volontørlivet.

Vi mødes ca. 4 gange om året, hvor vi på forskellige måder sætter fokus på mission, både her i Danmark og i Afrika, primært Tanzania. Derudover mødes vi for at inspirere hinanden til at fortsætte volontørarbejdet herhjemme, så vi ikke glemmer, hvad opholdet gjorde ved os. 

Som volontør har man oplevet at leve i en helt anden kultur og set andre måder at leve på - og det ønsker vi også at gøre kendt for andre. Det kan bl.a. foregå ved events som auktioner, sponsorløb, sommerture, foredrag og meget andet, som bliver arrangeret af BDM-U’ere.

Derudover har vi i BDM-U en projektgruppe, der fundraiser penge til Edmonds Børnehus i Uvira, et børnehjem i Congo for børn med handicaps. 

Hvis du gerne vil vide mere er du velkommen til at kontakte ungdomsmedarbejder Tine Elmelund Christensen på tlf. 2069 3474 eller mail