Book et møde eller foredrag

Knud Elmo Knudsen

Missionær i Kipili ved Tanganyikasøen i det vestlige Tanzania. 20 års erfaring med evangelisation, byggeri af skoler, børnehjem, kirker, social omsorg og uddannelse og meget, meget mere.
Knud er også tilsynsførende for børnhjemmet i Uvira i D.R. Congo og driver mission blandt hidtil unåede pygmæstammer langs Tanganyikasøens bred i D.R. Congo.

Knud er til rådighed i Danmark fra den 23. marts til den 8. maj 2017.
Kontakt BDM på 3529 4820 eller på mail. 

Eva & Jonas Diemer

Parret har i en årrække været sundhedsfaglige rådgivere i PHC-projektet (Prohject Health Care), som BDM er en del af ved Tanganyikasøen, Tanzania. Projektet opsøger mere end 30 landsbyer med undervisning og alm. rådgivning. Og der er gode resultater allerede efter relativt få år!

Hør og se spændende indslag om projektet med Eva & Jonas Diemer, som gerne holder møder eller foredrag. Kontakt: 3529 4820 eller på mail.

Jens Peter Rejkjær

Jens Peter er missions- generalsekretær i BDM og har i den egenskab tæt kontakt med hele organisationen, medarbejdere såvel som aktiviteter. Og så elsker han at komme ud og møde baglandet, fortælle om arbejdet og forkynde evangeliet!
Kontakt Jens Peter, der står til rådighed året rundt og med glæde fortæller om arbejdet, medarbejderne, projekter og meget, meget andet.
Book ham på tlf. 3529 4820 eller på mail.

Sandra & Daniel Bøytler

Daniel er håndværker og har sammen med Sandra været udsendt i to år til Tanzania og D.R. Congo, hvor Daniel har haft ansvar for en stor del af det byggeri, BDM har været involveret i, mens de var i Tanzania. Det gælder f.eks. skolebyggeri i D.R. Congo, bygning af børnehjemmet til handicappede, forældreløse børn i D.R. Congo, børnehjem og skole i Tanzania mm.
Sandra og Daniel holder gerne foredrag om arbejdet, oplevelserne og ikke mindst, hvorfor man bruger to år af sit liv i Tanzania og D.R. Congo.
Book dem på 3529 4820 eller på mail.