Booking af møde eller foredrag

Det siger andre om et besøg af BDMs medarbejdere


- Det var en fantastisk aften. En aften med god solid forkyndelse, der brændte af Helligåndens tilstedeværelse! Og bagefter et godt indblik i BDMs projekter, så det efterlod os med en husker om, at i Guds arbejde følges Ordet med Arbejdshandskerne. Vi fik et særligt indblik i missionsarbejdet blandt pygmæerne!

Jan Solgaard, Løsning

- Vi havde besøg af Jens Peter Rejkjær og Knud Elmo Knudsen til en aften, hvor forkyndelse og mission var i centrum. Der er ingen tvivl om, at de brænder for at fortælle Guds ord til både os og gennem deres daglige arbejde, at være vidner om livets vigtigste budskab.

- Vi fik en meget inspirerende forkyndelse og vidnesbyrd, samt et meget spændende og fascinerende indblik i Brødremenighedens missionsarbejde i Afrika. Der er ingen tvivl om, at det var en god aften.

Peder Dejrup Christensen, Hammerum

Præsentation af BDMs mødeholdere


Janice og Mads Refshauge Jakobsen

Janice og Mads Refshauge Jakobsen er missionærer i Kipili i Tanzania.

Efter 3 års tjeneste som missionærer i Kipili kommer de nu til Danmark og kan bookes til møder og foredrag i tidsrummet 6. - 22. december 2021 og 1. - 27. februar 2022.

De rejser tilbage til Tanzania i begyndelsen af marts 2022.

Du kan allerede nu lave en aftale om et besøg i din sammenhæng, hvor I får et unikt indblik i livet som missionær i 2021 og deres arbejde med evangelisation, undervisning og diakoni i Kipili Bådmission langs Tanganyikasøen.

Kontakt sekretariatet på mail eller telefon 3529 4820 for booking og nærmere information.

Jens Peter Rejkjær

Jens Peter Rejkjær er missions- og generalsekretær i BDM.

Siden han tiltrådte som generalsekretær i maj 2014 har Jens Peter Rejkjær været stærkt medvirkende til den positive forvandling, som BDM har oplevet. Med en klar kurs og med fokus på mission i en foranderlig verden er han i tæt kontakt med hele organisationen, såvel medarbejdere som aktiviteter, nationalt og internationalt.

Jens Peter brænder for at komme rundt i hele landet og møde baglandet, fortælle om arbejdet og forkynde evangeliet!

Det gør han med autentiske fortællinger fra arbejdet krydret med personlige beretninger fra talrige besøg i de områder, hvor BDM er til stede. Og så sætter han mission – i et bibelsk perspektiv – i fokus, så du inspireres og udfordres til at være med i Guds store mission.

Kontakt Jens Peter Rejkjær på mail, telefon 3529 4820 eller mobil 2612 5105.

Knud Elmo Knudsen

Knud Elmo Knudsen er pendlermissionær med bopæl i Christiansfeld.

Med mere end 20 års erfaring som missionær med base i Kipili ved Tanganyikasøen i det vestlige Tanzania får I med et besøg af Knud Elmo Knudsen et stærkt og autentisk indtryk af livet som udsendt for BDM.

Knud har bred erfaring med evangelisation, byggeri af skoler, børnehjem, kirker, social omsorg og uddannelse i det østlige Afrika.

Som pendlermissionær er han ’still going strong’ med missionsrejser for BDM af 2-3 måneders varighed et par gange om året i Tanzania og DR Congo. Her løser han opgaver i tæt samarbejde med vores partnerkirker og tilser BDMs projekter.

Knud har et indgående kendskab til missionsarbejdet og kulturen i Afrika, og er en aktuel og levende formidler af BDMs arbejde og indsatsområder i mission.

Han tilbyder at medvirke med forkyndelse og fortæller gerne med særlig vægt på:

- BDMs arbejde i Øst-Congo. Evangelisation og diakonalt arbejde i områder med utallige kristne kirkesamfund, men hvor der stadig er nogle som aldrig har hørt navnet 'Jesus'.

- BDMs arbejde i Burundi. Et nyt kirkesamfund bygges op.

- PHC-projektet i DR Congo. Et sundhedsprojekt ved Tanganyikasøen i Congo. Udfordringer i undervisning af basal sundhed og hygiejne for en tabt generation.

Kontakt Knud Elmo Knudsen på mail, eller ring til sekretariatet på tlf. 3529 4820

Martin Højgaard Jensen

Martin Højgaard Jensen er indsamlings- og informationsmedarbejder.

Han har fingeren på pulsen med de mange projekter, som BDM er engageret i ude i verden og som vi, sammen med baglandet i Danmark, støtter på forskellig vis.

Martin Højgaard Jensen formidler den gode historie fra BDMs arbejde videre til eftertanke og inspiration.

Martin Højgaard Jensen tilbyder også at medvirke med forkyndelse samt præsentation af et eller flere af BDMs projekter og fokusområder.

Kontakt Martin Højgaard Jensen på mail eller telefon 3529 4820.

Emma Nørgård Kristoffersen og Tine Elmelund Christensen

Emma Nørgård Kristoffersen og Tine Elmelund Christensen er ungdomssekretærer i BDM med ansvaret for BDMs unge udsendte volontører i Tanzania og tidligere volontører, som efter endt ophold engagerer sig i BDMs arbejde i Danmark.

Ungdomssekretærerne tilbyder at medvirke til ungdomsmøder, børneklub eller lignende med en præsentation af BDMs volontørprogram og arbejdet blandt børn på børnehjem i Congo og Tanzania.

De deltager også gerne på ungdomsarrangementer med en stand, hvor de møder unge i øjenhøjde og deler ud af egne erfaringer fra deres volontørtid.

Kontakt Emma på mail, Tine på mail eller sekretariatet på telefon 3529 4820.