BDM skal have ny general til efteråret

BDM skal til efteråret have ny generalsekretær, da Jens Peter Rejkjær efter 7 år på posten har valgt at gå på pension den 30. september.

Jens Peter Rejkjær trådte til i 2014, og har siden da været medvirkende til, at BDM som missionsselskab i dag er inde i en god og positiv udvikling.

Han foretog et jobskifte efter mange år i skoleverdenen, men international mission havde allerede da fyldt meget gennem mange år. Som landsformand i en anden ydre missions organisation var han således allerede dybt engageret i at nå længere ud med evangeliet og skabe bedre forhold for mennesker i de mest udsatte områder af verden. Et arbejde, som han fik lov til at fortsætte fuldtids hos BDM som general- og missionssekretær.

Om sin beslutning om nu at fratræde siger han:

- Det er blevet til syv begivenhedsrige år i mit liv, som jeg takker både Gud og mennesker for! Der er sket meget. Det har været en berigelse for mig, både åndeligt og menneskeligt, og jeg synes, at jeg har modtaget så meget fra de udsendinge, der har tjent i Guds rige. Gud bruger mennesker til at få ting til at ske, og alligevel ved vi, at virkeligheden er, at på Guds velsignelse beror alt!