BDM ansætter ny ungdomssekretær

23-årige Emma Nørgård Kristoffersen fra Aarhus er ny ungdomssekretær

BDM har pr. 1. februar ansat den 23-årige lærerstuderende Emma Nørgård Kristoffersen som ny ungdomssekretær. Hun tager over efter Christina Vejen Knudsen, som igen rejser ud som volontør.

- Emma var volontør på børnehjemmet Peters House i foråret 2019. Hun har vist et stort hjerte for international mission, også efter hun kom tilbage til sit volontørophold, siger generalsekretær Jens Peter Rejkjær om nyansættelsen, som er på én dag om ugen.

Tak til Christina

- Vi siger en stor tak til Christina for hendes indsats med at engagere tidligere volontører i BDMs Unge og præsentere arbejdet i Danmark. Og så glæder vi os over, at vi med Emma har fundet en ny makker til Tine Elmelund Christensen, vores ungdomssekretær i Københavnsområdet.

Emma kommer med gå-på-mod og god erfaring både kirkeligt og arbejdsmæssigt, så hun bliver helt sikkert et aktiv for BDMs Unge og vores arbejde med at engagere unge i Danmark i mission, siger Jens Peter Rejkjær.

Med mission og kultur på hjerte

Emma Nørgård Kristoffersen studerer på læreruddannelsen på VIA University College i Aarhus. Hun er desuden aktiv i Aarhus Bykirke og KFS. Efter sit volontørophold i 2019 har hun engageret sig blandt BDMs Unge. Da hun kom tilbage til Danmark, tog hun, sammen med sine medvolontører, initiativ til at hjælpe en døvstum pige, Lucy, som hun lærte at kende i Tanzania, så pigen kunne komme i skole. Den hjælp, der blev indsamlet, gav hende en oplevelse af, at man også kan gøre en forskel fra Danmark af.

Tiden som volontør i Sumbawanga gjorde hende ”tosset med Tanzania”. Om den nye udfordring siger hun:

- Jeg brænder for BDMs arbejde og ser BDM som en organisation, der skaber mange muligheder for at engagere sig i mission, både inden for Danmarks grænser og ikke mindst uden for i kraft af missions- og diakoniarbejdet. BDM skaber muligheder for volontører både undervejs i opholdet, men også når de vender hjem. Et volontørophold slutter ikke når man lander i lufthavnen igen efter et halvt år. Det er med dig, hele tiden.