1. Giv fødselsdagsgaven videre

Du skal holde fødselsdagsfest, men synes egentlig at du allerede har mere end du har brug for!

På ønskelisten næste gang kan du opfordre dine gæster til at give deres gave til dig til et specifikt BDM-projekt i Albanien, Tanzania eller DR Congo.

For eksempel gav en rund fødselsdagsfest i Danmark for nylig fire elever i Tanzania mulighed for et år med undervisning, kost og logi på Lusangi Bible College i Sikonge. 

Kontakt os på telefon 3529 4820 eller e-mail, så hjælper vi dig til at give dine gaver videre, der hvor de gavner bedst.

2. Så et frø med Sennepskornet

BDM ønsker at så evangeliets frø i menneskers liv. Ude og hjemme. Med en lille indsats i din sammenhæng kan du nemt videregive en ’evangelisk hilsen’, samtidig med at du deler nyheder fra BDMs arbejde og er med til at samle midler ind til arbejdet.

Det lille blad ’Sennepskornet’ har igennem 100 år været et lille uanseeligt frø, som kvartalsvis spreder den store historie om Guds mission i en foranderlig verden. Du kan være med til at så dette lille frø i din hverdag. Måske åbner din personlige hilsen andres øjne for missionsarbejdet.

Bliv "Sennepskorn-samler"

- Giv personligt bladet Sennepskornet videre til én eller flere du kender, en god nabo, familiemedlem, ven eller måske en kollega. 

- Giv modtageren en opfordring til frivilligt at støtte BDMs udviklings- og missionsarbejde.

- Drik en kop kaffe, eller få en god samtale, når du alligevel står på dørtrappen med Sennepskornet i hånden.

Vil du være med til at sprede Sennepskornet?

Kontakt sekretariatet på telefon 3529 4820 eller e-mail

3. Køb stjerner og støt

Den populære Herrnhuter stjerne eller Brødremenighedens adventsstjerne er meget mere end en stjerne. Hver gang du køber stjerner, til dig selv eller som gave til andre, er du med til at tænde lys rundt om i verden. Overskuddet fra salget af stjerner i Danmark går nemlig ubeskåret til BDMs arbejde med evangelisation, diakoni og undervisning.

Du støtter BDM, når du handler på www.adventsstjerner.dk eller hos én af de lokale forhandlere rundt om i landet.

4. En god idé der gør forskel

Går du rundt med en god idé, så giver vi den gerne flere ben at gå på.

Cykelsponsorløb, koncert, julebanko, basar - eller noget endnu mere opfindsomt?

Vil du starte et lokalt indsamlingsevent, så hjælper vi dig med at gøre idéen til virkelighed. Din indsats kan gøre en forskel, og fællesskabsoplevelsen er ofte stor, når flere går sammen om et indsamlingsevent, der bliver til glæde og gavn for andre i en helt anden del af verden.

Kontakt indsamlingsmedarbejder Martin Højgaard Jensen, hvis du får en lys idé!