Volontører efteråret 2017

Maja Lund Jensen

Maja er rejst til Kipili, hvor hun hjælper til Cheke Chea, som er en lille lokal forskole i landsbyen. Desuden hjælper Maja til i børneklub og søndagskole.
Se Majas blog her

Matilde H. Kallesøe

Matilde er også volontør i Kipili og arbejder med i forskolen Cheke Chea. Der til kommer klub og søndagsskolearbejde + øvrigt, der måtte være brug for.
Følg Mathilde her

Mathilde Ø. Pihl

 

Og Mathilde er også i Kipili ved Tanganyikasøens bred. Cheke Chea, søndagsskole og børneklub er er nogle af opgaverne på stedet.
Læs mere om, hvad der sker her

Anne Møller Kristensen

Anne er rejst til Sumbawanga sammen med efterårets volontører. Anne har været i Tanzania som volontør i flere perioder og skal nu hjælpe og vejlede efterårets volontører både her og i Kipili.
Anne har en blog her

Kristina Ø. Kristensen

Kristina er på Peter's House i Sumbawanga, hvor hun hjælper med alt forefaldende på børnehjemmet, der rummer mere end 30 børn, der ikke har noget hjem.
Læs om Kristinas oplevelser her

Margriet van Beest

Margriet opholder sig også i Sumbawanga, hvor hun som Kristina hjælper til på Peter's House. Det er undervisning, leg og alt andet, der er brug for i en stor børnefamilie!
Margriet har en blog her

Sirid Jespersen

Sirid er også volontør i Sumbawanga og glæder sig dagligt over at arbejde med børnene på børnehjemmet, hvilket giver god mening. Der er altid brug for en hånd her og der i undervisning, opdragelse, leg etc.

Du kan læse mere fra Sirid her

Joachim Munch

Joachim er eneste mandlige volontør i Sumbawang i efteråret. Han skal arbejde på snedkerskolen både med undervisning i praktiske fag og ikke mindst i engelsk, hvilet er ganske nødvendigt for stedets unge.

Joachim fortæller mere her

"Volontør for livet"