Brødremenighedens Danske Mission

Vort lam har sejret - lad os følge Ham

MERE OM MØDER & FOREDRAG!

Møder ved generalsekretær Jens Peter Rejkjær:
04.12. kl. 19.30: Odense LM
08.12. kl. 19.30: Brændstrup LM

Volontør? Se her!

BDMs årsregnskab 2016

BDMs bestyrelse har netop godkendt Årsregnskab 2016. Det er en stor glæde, at året slutter med et fint resultat, og bestyrelsen udtrykker sin store taknemmelighed overfor BDMs bagland for trofasthed, forbøn og støtte i 2016.

Se årsregnskabet her

En hurtig video fra BDMs arbejde

3 - 5 min. tager det at få et kig indenfor i bl.a. Peters House og andet her på sitet: Klik her

Flygtninge i Uvira

Kampe mellem regeringstropper og rebeller har drevet mange mennesker på flugt. Nu mangler de helt basale ting som mad, tøj, tæpper og telte. Du kan læse mere her - og vil du hjælpe os med at hjælpe dem, så støt indsamlingen til flygtninge i Uvira her

Lejrcenter i Pogradec, Albanien

Den lutherske Brødrekirke i Albanien har netop afsluttet et større renoverings- og ombygningsprojekt på lejrcenteret i Pogradec. Voldsom regn og storm havde ødelagt en del af taget - og området trængte til en opfriskning efter sommerens aktiviteter.

Læs hele beretningen her

Ny kirkeledelse i Rukwa-provinsen

Fra den 13. til den 15. september 2017 blev der afholdt synode i Sumbawanga. Her valgte man bl.a. ny ledelse i provinsen. Læs mere her

Hjælp orkanens ofre

Board of World Mission i den internationale Brødrekirke kalder på volontører til at hjælpe med genopbygning efter orkanen Harvey, der hærgede i bl.a. Texas. Det er specifikt Brødrekirken i Port Arthur, der kalder på hjælp.
Har du måske mulighed for at rejse et par uger i efteråret - så kig ind her for flere oplysninger, kontakt mv.

Jubilæum i Israel

I 1867 blev påbegyndtes spedalskhedsarbejdet i Jerusalem. Senere er det blevet til bl.a. det, vi i dag kender som Star Mountain - et hjælpearbejde for handikappede i Ramallah. Læs om historien bag projektet.

BDMs formand og generalsekretær er netop vendt hjem fra European Mission Councils møde, som blev afholdt netop på Star Mountain. Læs mere her

Medlem af BDM?

Det koster kun kr. 150,- om året.
Du får mulighed for indsigt og indflydelse
og BDMs arbejde bliver styrket.
Læs mere/bliv medlem her

Spændende job i Tanzania

Pressemeddelelse

Missionær Knud Elmo Knudsen tilbage til Danmark
Missionær Knud Elmo Knudsen, der har været udsendt af Brødremenighedens Danske Mission (BDM) i en længere årrække, kom til Danmark den 21. juli 2017.
Årsagen er, at Knudsen er blevet bedt om at forlade landet af de tanzanske myndigheder. Begrundelsen, der af BDM, kirke og samarbejdspartnere vurderes at være helt ubegrundet, er, at Knudsen skulle have handlet i modstrid med landets love. Det skulle være sket, da han på foranledning af internationale myndigheder i år 2000 var engageret i at sende congolesiske flygtninge videre til en flygtningelejr i Kigoma, Tanzania.
BDM og Brødrekirken i Tanzania arbejder målrettet på at situationen afklares, og håber at Knudsen hurtigst muligt kan vende tilbage til arbejdet i Tanzania. I mellemtiden er ansvaret for arbejdet overgivet til missionærerne Marjo Ten Kate og Bert Muizebelt, Kipili.
For uddybende oplysninger kontakt venligst:

BDM’s General- og missionssekretær Jens Peter Rejkjær, tel. +45 2612 5105, e-mail  eller

BDM’s Formand Jørgen Bøytler, tel.+45 4036 1420, e-mail   

Læs mere om Knud Elmo Knudsen her

Gaver kan også indbetales via Bank 0994 4672131928 eller MobilePay 4049 9515

Nyhedsmail

Vi har rigtig mange ting, vi gerne vil fortælle! Du er meget velkommen til at tilmelde dig vores gratis Nyhedsmail her

Book et møde:

Missionær Mads Refshauge Jakobsen: Er i Danmark i foråret og kan bookes for møder 18.3. til den 19.4. 2018. Kontakt Marianne Korsholm på mail eller tlf. 6186 5676 eller Sekretariatet.

Missionær Knud Elmo Knudsen: Tilbyder møder og foredrag fra 23. marts til 8. maj 2018. Kontakt Marianne Korsholm på mail eller tlf. 6186 5676 eller Sekretariatet.

Tidl. Projektmedarbejdere/missionærer Eva og Jonas Diemer

Kontakt Marianne Korsholm på mail eller tlf. 6186 5676

Læs mere om booking af møder og foredrag her